luni, 29 iunie 2009


Legendele artei


Anul 2009 a adus moartea prea multor oameni de valoare. În luna martie s-au stins Petre Stoica şi Peter Jecza, pe care am avut şi marea onoare de-a-i cunoaşte şi o spun cu toată sinceritatea. În aceeaşi lună s-a dus la ei şi Ion Dolănescu, febleţea bunicilor mei. Acum a urmat Michael Jackson, pe care fani din întreaga lume îl plâng. Dar sunt şi alte persoane care au „cules” din viaţa lui Jackson doar acele mizerii, de care spunea Eminescu, în Scrisoarea a-V-a, că rămân, oricum după moarte. Mi se pare de mega prost gust să spui despre un super star internaţional, un star care a doborât prin muzica sa atâtea recorduri, că e un simplu pedofil. Chiar dacă el însuşi şi-a scris astfel epitaful: valorez mai mult mort, decât viu, chiar dacă un proces pentru aşa-zisa molestare a unui băieţel ( lucru care eu nu cred că s-a întâmplat), i-a distrus imaginea profesională, la un moment dat. Şi ce mă enervează şi mai rău e faptul că imediat după moartea lui Michael, „specialiştii” au descoperit dintr-o dată că Beyonce şi Timberlake au ceva din muzica şi ritmul lui. Şi asta pentru că cei doi sunt, din punctul meu de vedere, doar nişte produse PR, nu persoane care ştiu să cânte cu adevărat. Şi aş fi curioasă să vad caţi ani vor rezista la nivelul de stele în ale muzicii. Şi culmea! Nu sunt fan Michael Jackson, dar pur şi simplu, cred că acest cântăreţ îşi merită şi post mortem aplauzele pentru cariera sa!

4 comentarii:

  1. A lasat in urma tristete si lacrimi. Un om de neegalat. Jacko a fost o valoare a muzicii. Trist :( Odihneasca-se in pace!

    RăspundețiȘtergere
  2. E adevarat!ar merita aplauze pentru cariera lui, dar nu ar trebui uitat un lucru, oamenii care scriu acum mizerii despre el si viata lui fac parte din aceeasi breasla care l-a ridicat si l-a adus in fata publicului din lumea intreaga! la fel ca si in alte cazuri show-bizz-ul american functioneaza pe principiul "Eu te-am facut, eu te omor"!concluzia e clara, in toata lumea, se vinde foarte bine moartea! cred ca asta e intrebarea care merita pusa...de ce vinde moartea atat de bine? oare vrem sa vedem ca si vedetele sunt muritoare? ne simtim mai bine atunci cand altii sufera?

    RăspundețiȘtergere
  3. R.I.P. MJ & felicitari pt articol!!!
    Calitativ e peste orice articol din agenda sau timis express, deci merita sa-ti incerci norocul undeva mai sus. Bafta in ceea ce faci, ca faci bine! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. The best! Pacat ca nu a reusot sa isi faca revenirea ca ar fi fost cel mai tare show ever.

    RăspundețiȘtergere